Persoonlijk contact

Veel ondernemers vinden het lastig om een juiste en volledige administratie op te zetten en te onderhouden. Wij bieden een administratiepakket inclusief persoonlijk contact om de klant bij te staan en te begeleiden tijdens het eerste drie maanden, dit doen wij zelfs gratis. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij zowel per telefoon als per mail bereikbaar zijn voor uw vragen. Binnen enkele uren heeft u antwoord op uw vragen en/of opmerkingen. Ook is het mogelijk dat wij door een geavanceerd systeem mee kunnen kijken op moment wanneer u uw administratie doet en bieden wij adequaat een helpende hand wanneer u iets niet begrijpt.
Wist u dat het u helpt om een vast moment per week in te plannen om uw administratie bij te werken. U kunt hier dan rekening mee houden in uw agenda en uw afspraken daarop afstemmen. Op deze wijze komt het in uw systeem en loopt de administratie niet op wat anders weer drempelverhogend werkt. Bovendien is het een wettelijke verplichting om regelmatig uw administratie bij te houden.

Overal toegang tot uw administratie

Doordat uw administratie online (in de cloud) opgeslagen staat, kunt u hier altijd bij, waar ter wereld ook. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om real time met u mee te kijken om u zo mogelijk tijdens het boekhouden aanwijzingen te geven.
Wist u dat er veilige programma’s zijn die gebruikt kunnen worden om met u mee te kijken in uw computer en waarbij u de verbinding altijd kunt verbreken mocht u het niet vertrouwen

 

Wij stellen u een compleet op maat toegesneden administratiepakket ter beschikking. Bovendien krijgt u gratis de eerste 3 maanden alle fiscale informatie die voor uw onderneming van belang kan zijn en helpen wij u graag om eventueel zakelijke brieven op te stellen naar bijvoorbeeld de Belastingdienst.
Wist u dat wanneer u de Belastingtelefoon belt of op de site van de Belastingdienst kijkt u aan die informatie geen rechten aan kan ontlenen. Zelfs aan een uitspraak van de Staatssecretaris op tv of wat een accountant zegt of schrijft kunt u geen rechten aan ontlenen. Uitsluitend wanneer u de Belastingdienst schriftelijk een vraag stelt, krijgt u schriftelijk antwoord waar u rechten aan kan ontlenen!

Binnen een half jaar niet tevreden, geld terug*

Omdat wij volledig achter ons unieke concept staan, bieden wij iedere nieuwe klant een niet goed, geld terug garantie. Mocht u na diverse herstelmomenten nog niet tevreden zijn, dan kunt u zelfs tot een half jaar (vanaf aanvang) te allen tijde uw abonnement opzeggen en krijgt u uw geld gegarandeerd terug.
Wist u dat wij het enige kantoor in Nederland zijn die deze service biedt?

Maandelijks opzegbaar

U kunt zonder opgaaf van reden het abonnement per hele maand opzeggen. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Hiervan krijgt u altijd een bevestiging en ontvangt u kosteloos een digitale kopie van uw administratie per mail.
Wist u dat tot op heden nog nooit iemand hier gebruik van heeft gemaakt?

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Graag ontzorgen wij u door uw administratie uit handen te nemen! Wij hebben een aantrekkelijk tarief, we zijn flexibel en we hebben kennis van zaken.

maak een afspraak!