Cashflow Control

Ons bedrijf heet Cashflow Control, is gevestigd in Assen en staat garant voor het leveren van een betrouwbare administratie waarbij de klant centraal staat. De betekenis van de naam  “Cashflow Control” is dat de geldstroom (Cashflow) van de klant bij ons volledig onder controle (In Control) is!

Missie

Omdat wij goed begrijpen waarmee ondernemers en met name zzp’ers naast hun werkzaamheden allemaal mee te maken krijgen, zien wij het als onze missie om hun administratief te ontzorgen en dat tegen een zeer gereduceerde prijs. Wij kunnen onze diensten erg voordelig aanbieden omdat wij weinig kosten hebben, alles in eigen beheer houden en onze processen efficiënt hebben ingericht.

Visie

Onze visie is dat een ondernemer zich volledig kan wijden aan zijn/haar core business en dat is ondernemen en niet administreren. Echter, is het een misvatting dat de administratie niet belangrijk zou zijn, want wil niet iedere ondernemer weten hoe het bedrijf er voor staat, kan ik mijn schuldeisers nog wel betalen, beschik ik wel over voldoende cashflow om de fiscus te betalen en hoeveel winst of verlies heb ik eigenlijk gemaakt? Dit en meer zijn allemaal fundamentele vragen waar een goede administratie antwoord op geeft.

Wist u dat bedrijven die een goede administratie voeren ook succesvoller zijn? Ze kunnen vaak beter en sneller anticiperen bij veranderende omstandigheden.

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Graag verzorgen wij uw administratie door deze of uit handen te nemen of een gratis pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratieonderdelen in zitten om verantwoorde administratie te voeren! Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

maak een afspraak!