Bespaar tijd en geld

Ons programma is simpel en eenvoudig waardoor dit weinig tijd in beslag zal nemen. Bovendien genereert het programma uw opbrengsten, uitgaven, belastbare winst, de door u te betalen/ontvangen btw en wat u moet betalen voor de inkomstenbelasting en de zorgverzekeringswet.
Wist u dat door de lage maandelijkse abonnementskosten u de kwaliteit van een accountantskantoor krijgt, maar dan tegen een lage prijs van een administratiekantoor. Ook al heeft uw bedrijf weinig omzet, dan nog kan het vaak uit om onze basismodule (met vele extra’s) te nemen. U verhoogt dan zeker uw kansen!

Administratie op maat

Omdat elke ondernemer beschikt over zijn eigen wensen en omstandigheden krijgt u bij ons een basisadministratie volledig op maat vanaf slechts € 19,50 per maand. Naast deze basismodule ontvangt u de eerst zes maanden geheel gratis  fiscaal en bedrijfseconomisch advies, gratis begeleiding en verzorgen wij ook het eerste kwartaal gratis uw aangifte omzetbelasting. Bij andere instellingen moet u vaak een universeel pakket afnemen, zonder persoonlijke begeleiding en betaalt u over onderdelen waar u geen gebruik van maakt, bij ons betaalt u alleen wat u afneemt. Zo stelt u zelf uw administratiepakket samen waaronder: een kas- bankboek, debiteuren en crediteurenboek, voorraadadministratie, facturatieprogramma, offerteprogramma, kilometerregistratiesysteem, urenregistratie e.v.a.

Wij beschikken ook over een module waar u eenvoudig een berekening kan maken of het fiscaal interessant is om uw auto zakelijk op de balans te zetten of wellicht handiger is om deze in privé bezit te houden.
Wist u dat het in de meeste gevallen fiscaal aantrekkelijker is om de auto binnen privé bezit te houden i.p.v. zakelijk te rekenen en dat onder ”voertuig” ook de fiets behoort?

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Graag verzorgen wij uw administratie door deze of uit handen te nemen of een gratis pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratieonderdelen in zitten om verantwoorde administratie te voeren! Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

maak een afspraak!