Boekhoudkantoor Assen

Boekhouder Assen

Wij zijn uw boekhouder in Assen. Voor uw complete administratie bent u bij Cashflow Control aan het juiste adres.

U, als (startende) ondernemer, heeft het al druk genoeg. Toch weet u net als wij dat een goede administratie essentieel is voor u en uw onderneming. Wij geven u graag handvatten mee hoe u dit het beste kunt aanpakken.  Wij bieden u hiervoor een gebruiksvriendelijk, intelligent en overzichtelijk boekhoudprogramma, dat aan alle eisen voldoet. In het begin monitoren wij u bij het gebruik van dit programma.

Als bedrijf zijn wij, op financieel en fiscaal gebied op de hoogte van de wet- en regelgeving en weten zoal wat er speelt. Zodat u zich kunt bezig houden met uw vakgebied.

Wij zijn u graag van dienst bij het begeleiden of voeren van uw financiële administratie, het doen van fiscale aangiften en advisering op financieel gebied of fiscaal vlak.  Ook voor bedrijfsadviezen kunt u bij ons terecht.

Een oriënterend gesprek met ons is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Nieuws:

Vanaf 1 januari 2020 verandert de huidige kleineondernemersregeling (KOR). U kunt vanaf dat moment kiezen voor een vrijstelling van de btw-plicht. Om in aanmerking te komen voor de nieuwe KOR mag de omzet niet meer bedragen dan

€ 20.000 per kalenderjaar.

Als u kiest voor de vrijstelling, zijn dit in hoofdlijnen de gevolgen:

  • U brengt geen btw meer in rekening bij zijn klanten.
  • U kan de btw die andere ondernemers bij u in rekening brengen, niet meer aftrekken of terugvragen van de Belastingdienst.
  • U doet geen btw-aangifte meer.

Let op!
U  moet de omzet nog wel bijhouden in de administratie.

In tegenstelling tot de huidige KOR kunnen ook rechtspersonen, zoals stichtingen, verenigingen en bv’s gebruiken maken van de nieuwe regeling.

KOR vervallen
Met het ingaan van de nieuwe regeling vervalt de huidige KOR en de ontheffing van administratieve verplichtingen. Vanaf 2020 bestaat dus niet langer een belastingvermindering voor de btw.

U moet daarom vóór 2020 laten weten of u zich wil aanmelden voor de nieuwe KOR.

Heeft u nu een ontheffing van administratieve verplichtingen? Dan hoeft u zich niet zelf aan te melden. De Belastingdienst meldt deze u automatisch aan voor  de vrijstelling. De Belastingdienst stuurt u hierover een aparte brief. Daarin staat ook wat u moet doen als u geen gebruik wil maken van de vrijstelling.

Aanmelden nieuwe KOR
U kan zich vanaf 1 oktober 2019 aanmelden voor de nieuwe KOR. Als u direct (vanaf 1 januari 2020) wil deelnemen, dan moet u zich  vóór 20 november 2019 bij de Belastingdienst aanmelden.

Let op!
Vanaf het tijdstip dat u na gedaan verzoek aan de nieuwe kleineondernemersregeling deelneemt, geldt de nieuwe kleineondernemersregeling voor ten minste 3 jaar.

 

Boekhouder Assen? Welkom bij Cashflow Control!

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Boekhoudkantoor Cashflow Control Assen verzorgt graag uw administratie door deze of uit handen te nemen of een gratis pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratieonderdelen in zitten om verantwoorde administratie te voeren! Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

Ook voor de kringloop en inbrengwinkel hebben wij een op maat gemaakt administratiepakket.

maak een afspraak!