Boekhoudkantoor Assen

Boekhouder Assen

Wij zijn uw boekhouder in Assen. Voor uw complete administratie bent u bij Cashflow Control aan het juiste adres.

U, als (startende) ondernemer, heeft het al druk genoeg. Toch weet u net als wij dat een goede administratie essentieel is voor u en uw onderneming. Wij geven u graag handvatten mee hoe u dit het beste kunt aanpakken.  Wij bieden u hiervoor een gebruiksvriendelijk, intelligent en overzichtelijk boekhoudprogramma, dat aan alle eisen voldoet. In het begin monitoren wij u bij het gebruik van dit programma.

Als bedrijf zijn wij, op financieel en fiscaal gebied op de hoogte van de wet- en regelgeving en weten zoal wat er speelt. Zodat u zich kunt bezig houden met uw vakgebied.

Wij zijn u graag van dienst bij het begeleiden of voeren van uw financiële administratie, het doen van fiscale aangiften en advisering op financieel gebied of fiscaal vlak.  Ook voor bedrijfsadviezen kunt u bij ons terecht.

Een oriënterend gesprek met ons is altijd gratis en verplicht u tot niets.

Nieuws feit dd: 6 oktober 2017

“De nieuwe coalitie verhoogt het lage btw-tarief van 6 naar 9 procent. De maatregel is onderdeel van het invoeren van een vlaktaks. Dit betekent ook dat de hypotheekrenteaftrek versneld wordt verlaagd, melden bronnen. Door de btw-verhoging worden niet alleen boodschappen duurder, maar ook een bezoek aan de kapper of de schoenmaker.”

 

Boekhouder Assen? Welkom bij Cashflow Control!

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Boekhoudkantoor Cashflow Control Assen verzorgt graag uw administratie door deze of uit handen te nemen of een gratis pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratieonderdelen in zitten om verantwoorde administratie te voeren! Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

Ook voor de kringloop en inbrengwinkel hebben wij een op maat gemaakt administratiepakket.

maak een afspraak!