administratiekantoor Assen

Administratiekantoor Assen

Wij zijn een administratiekantoor in Assen. Voor uw complete administratie bent u bij Cashflow Control aan het juiste adres.

Ons administratiekantoor Assen heeft ruime ervaring in het verwerken van de boekhouding. U verwerkt zelf uw administratie en kijken wij met u mee of uw boekingen op de juiste manier geboekt zijn. Wij helpen u bij uw aangifte van de omzetbelasting (waarvan de eerste keer gratis) en ook uw aangifte van de inkomstenbelasting kunnen wij voor u doen.  Tevens kunt u ervoor kiezen dat  wij uw administratie bij ons op kantoor in Assen verwerken. U heeft aan Cashflow Control een betrokken boekhouder, die u voor een laag maandbedrag voldoende aandacht schenkt.

Bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting ? Doe de ondernemerscheck.

www.belastingdienst-ondernemerscheck.nl/

Administratiekantoor Assen  Welkom bij Cashflow Control!

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Graag verzorgen wij uw administratie door deze of uit handen te nemen of een pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratie onderdelen in zitten om een verantwoorde administratie te voeren! In dit pakket, wat u zelf samenstelt, kunt u kiezen voor b.v. een kas-, bankboek, factureer/offerteprogramma, factureer/rittenadministratie etc. Ook voor de inbrengwinkel en kringloopwinkel  hebben wij een speciaal boekhoudprogramma, waar o.a. rekening gehouden word met marge artikelen, uitbetaling aan de klanten en eigen verkoop. Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

maak een afspraak!