administratiekantoor Assen

Administratiekantoor Assen en omstreken

Wij zijn een administratiekantoor in Norg. Voor uw complete administratie bent u bij Cashflow Control aan het juiste adres.

Ons administratiekantoor Assen heeft ruime ervaring in het verwerken van de boekhouding. Zelfs voor de kringloop en inbrengwinkel hebben wij een speciaal administratiepakket. U verwerkt zelf uw administratie en kijken wij met u mee of uw boekingen op de juiste manier geboekt zijn. Wij helpen u bij uw aangifte van de omzetbelasting en ook uw aangifte van de inkomstenbelasting kunnen wij voor u doen.  Tevens kunt u ervoor kiezen dat  wij uw administratie bij ons op kantoor in Assen verwerken. U heeft aan Cashflow Control een betrokken boekhouder, die u voor een laag maandbedrag voldoende aandacht schenkt.

Bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting ? Doe de ondernemerscheck.

https://www.belastingdienst-ondernemerscheck.nl

 

Opdrachtgeversverklaring (voorheen VAR)

De opdrachtgeversverklaring concreet in 2020.

Met een online ‘opdrachtgeversklaring’ kan een opdrachtgever straks invullen wat voor type arbeidsrelatie er is met een zzp’er. Dit moet eenvoudiger zijn dan het bij de VAR en modelovereenkomst (wet DBA) was. De criteria moeten helder en duidelijk meetbaar zijn. Zo wil het kabinet meer duidelijkheid scheppen over wanneer je echt zzp’er bent of wanneer het een verkapt dienstverband is.

Handhaving en boetes wet DBA tot 1-1-2020.

Zzp’ers en de opdrachtgevers betalen tot 1-1-2020 geen boetes of naheffingen. Dit geldt ook als de Belastingdienst achteraf constateert dat er geen sprake was van een opdracht voor de zzp’er, maar een dienstverband.

Zzp’ers en hun opdrachtgevers betalen tot 1-1-2020 wel een boete of naheffing als zij na controle door de Belastingdienst en na een waarschuwing de “schijnzelfstandigheid” voortzetten. De overheid gaat extra onderzoek doen naar bedrijven waarbij er een groot vermoeden van kwaadwillendheid is.

 

Administratiekantoor Assen  Welkom bij Cashflow Control!

Waarom u voor Cashflow Control moet kiezen?

Graag verzorgen wij uw administratie door deze of uit handen te nemen of een pakket aan te bieden waar alle door u gewenste administratie onderdelen in zitten om een verantwoorde administratie te voeren! In dit pakket, wat u zelf samenstelt, kunt u kiezen voor b.v. een kas-, bankboek, factureer/offerteprogramma, factureer/rittenadministratie etc. Ook voor de inbreng- en kringloopwinkel  hebben wij een speciaal boekhoudprogramma, waar o.a. rekening gehouden word met marge artikelen, uitbetaling aan de klanten en eigen verkoop. Bovendien hebben wij een aantrekkelijk tarief, zijn flexibel en hebben kennis van fiscale- en administratieve zaken.

maak een afspraak!